Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

gesloten

vanaf 10:00 uur

vanaf 10:00 uur

vanaf 10:00 uur

vanaf 10:00 uur

vanaf 10:00 uur

vanaf 13:00 uur

Wijnproeverij

 

 

”Het perfecte glas wijn bij dat ene familierecept of een lekkere wijn uitzoeken voor een borrel met dierbare vrienden. Het uitkiezen van de juiste wijn bij het juiste gerecht is een echte kunst. Wijn is oneindig complex, en het proeven van wijn is een echte kunst”.

 

In samenwerking met Un-Wined orgniseert Onder de Linden een gezellige en leerzame wijnproeverij zodat ook u voortaan zult genieten van een optimale wijnbeleving.

 

Marrit van Un-Wined zal u met veel passie voor wijn wegwijs maken in de wereld van verschillende wijnsoorten. Ze legt het uit hoe je wijn het beste kunt proeven maar ook wat je uit een etiket kunt aflezen over de vermoedelijke smaak van een wijn. Hiermee weet Marrit op een speelse manier uw wijnkennis te verrijken.

Naast de uitleg over het proeven en uitkiezen van wijn zal Marrit tijdens de wijnproeverij ook uitleg geven over diverse wijngebieden en druivensoorten. Ook proeft u tijdens de wijnproeverij verschillende verrassende wijn-spijs combinaties. Zo kunt u straks uw gasten thuis verrassen met verschillende overheerlijke wijn spijs combinaties.

 

Over Marrit

Mijn naam is Marrit en met mijn bedrijf Un-Wined wil ik mensen op weg helpen naar het vinden van de juiste wijn. “To unwind” betekent “iets uit de knoop halen”. De wereld van wijn lijkt vaak een eindeloos ingewikkelde brij van verschillende termen, benamingen en druivensoorten. Ik wil op een leuke en begrijpelijke manier laten zien dat het vinden van de juiste wijn helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ik heb een aantal jaren voor een wijngoed aan de Moezel in Duitsland gewerkt, waar mijn passie voor wijn is ontstaan. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik veel praktische kennis op het gebied van wijn bezit en deze breng ik met plezier over tijdens verschillende wijn-evenementen. Meer over mijn verhaal vind je op mijn website: www.un-wined.nl

 

De wijnproeverij is te boeken vanaf 10 personen en duurt ca. 1,5 tot 2 uur.

U proeft 7 verschillende wijnen uit verschillende streken en van verschillende druivensoorten.

De wijnen worden gecombineerd met verschillende bijpassende kleine hapjes.

Prijs € 29,75 pp

 

Bent u met minder personen of heeft u andere wensen dan kunnen wij ook iets op maat voor u organiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnproeverij tijdens uw diner? informeer bij ons naar de mogelijkheden!