Wilt u direct reserveren?

Wilt u direct reserveren?

  1. Home
  2. Arrangementen
  3. Wijnproeverij

WIJNPROEVERIJ

Het perfecte glas wijn bij dat ene familierecept of een lekkere wijn uitzoeken voor een borrel met dierbare vrienden. Het uitkiezen van de juiste wijn bij het juiste gerecht is een echte kunst. Wijn is oneindig complex, en het proeven van wijn is een echte kunst.

Onder de Linden organiseert op verzoek een gezellige en leerzame wijnproeverij zodat ook u voortaan zult genieten van een optimale wijnbeleving.

Wij zullen u met veel passie voor wijn wegwijs maken in de wereld van verschillende wijnsoorten. We leggen uit hoe je wijn het beste kunt proeven maar ook wat je uit een etiket kunt aflezen over de vermoedelijke smaak van een wijn. Hiermee kunt u op een speelse manier uw wijnkennis te verrijken.

Naast de uitleg over het proeven en uitkiezen van wijn zullen we tijdens de wijnproeverij ook uitleg geven over diverse wijngebieden en druivensoorten. Ook proeft u tijdens de wijnproeverij verschillende verrassende wijn-spijs combinaties. Zo kunt u straks uw gasten thuis verrassen met verschillende overheerlijke wijn spijs combinaties.

De wijnproeverij is te boeken vanaf 10 personen en duurt ca. 1,5 tot 2 uur.

U proeft 7 verschillende wijnen uit verschillende streken en van verschillende druivensoorten.

De wijnen worden gecombineerd met verschillende bijpassende kleine hapjes.

Prijs € 29,75 p.p.

Bent u met minder personen of heeft u andere wensen dan kunnen wij ook iets op maat voor u organiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnproeverij tijdens uw diner? informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Menu