Wilt u direct reserveren?

Wilt u direct reserveren?

Rooftop Terras

Onder de Linden beschikt over een uniek rooftop terras! Aansluitend aan onze sfeervolle bovenzaal bevindt zich een prachtig balkon met een geweldig uitzicht over de markstraat. Met zijn ligging op het westen is het een perfecte plek voor een luxe borrel tijdens een zonnige avond. Uitzicht op de zonsondergang gegarandeerd!

Het terras ligt deels verscholen achter onze iconische lindebomen waardoor je vanaf de straatzijde eigenlijk nauwelijks in de gaten hebt dat er een fantastisch balkon achter schuil gaat. Eenmaal boven kun je heerlijk genieten van het mooie uitzicht en een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes.

Wij bieden speciale arrangementen aan voor ons rooftop terras. Hierbij maak je gebruik van onze royaal gevulde zelfbedieningsbar, en daarbij serveren wij luxe borrel hapjes.

Stel je voor… jou feest, VIP event, managementbijeenkomst, personeelsuitje of trouwerij op deze bijzondere locatie…

Arrangement – “Boven de Linden” – 2 uurs arrangement

Geniet twee uur lang onbeperkt van onze bar gevuld met een grote selectie frisdranken, een selectie van onze beste huiswijnen en heineken pils. Daarbij serveren we bij binnenkomst borreletagaires met warme en koude hapjes, brood en smeerseltjes.

Dit arrangement is te boeken vanaf 14 personen (of minimale besteding 500 euro) en kost 37,50 euro per persoon. Maximaal 40 personen.

Arrangement “Over the Rooftop”- 2 uurs arrangement

Feestelijk ontvangst met prosecco en een luxe amuse; wij serveren ook alcoholvrije prosecco op verzoek.

Geniet twee uur lang onbeperkt van onze bar gevuld met een grote selectie frisdranken, een selectie van onze beste huiswijnen en heineken pils. Daarbij serveren we bij binnenkomst borreletagaires met warme en koude hapjes, brood en diverse smeersels

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen en kost 47,50 euro per persoon. Maximaal 40 personen.

Optioneel vooraf bij te boeken

– Extra uur borrelen 10 euro pp
– Extra ronde luxe hapjes 5 euro pp
– Fles Moet & Chandon champagne 75 euro per fles
– Bucket met een selectie van 10 speciaal bieren 55 euro

Tip!

Elke donderdag avond in juni, juli, augustus en september kun je vanaf ons mooie rooftop terras genieten van wisselende live muziek optredens.  Tijdens de Sneekweek geniet je super de luxe van alle festiviteiten in de Marktstraat!

Maatwerk?

Heb je zelf een heel leuk idee voor het invullen van jou event op ons mooie rooftop terras of wil je ondersteuning bij het organiseren van een speciale bijeenkomst? Wij helpen je graag!

Boeken en informatie

Wil je meer weten of wil je een rooftop arrangement boeken? Neem dan contact op via ons contactformulier! Of bel ons en vraag naar Wicher of Laura

marktstraat uitzicht restaurant onder de linden rooftop Terrace terras hotspot sneek onder de linden
rooftop terras onder de linden feest bruiloft trouwerij sneek friesland
rooftop terras terrace onder de linden sneek friesland feestlocatie vip
wijn uit eten pinot grigio sneek

Pictures by Audrey Paques