Wilt u direct reserveren?

Wilt u direct reserveren?

Werken bij Onder de Linden

Werken bij Onder de Linden, dat is elke dag een feestje!

Wij zijn regelmatig opzoek naar enthousiaste  medewerkers met passie voor ons vak

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team? Stuur ons een berichtje of bel ons en kom kennis maken!

info@restaurantonderdelinden.nl

Wie zijn wij

Onder de Linden is een echt familiebedrijf. De huidige eigenaren Wicher en Laura zijn al weer de derde generatie die dit mooie Sneker bedrijf mogen runnen. Wicher vooral voor de schermen en Laura, nu onze drie kinderen nog klein zijn, vooral achter de schermen. Maar ook haar kun je straks weer steeds meer op de werkvloer treffen.  Beide afgestudeerd aan de hogere hotelschool en veel ervaring in de gastvrijheid, voor Onder de Linden werkten ze beide in luxe 5 sterren hotels en daar hebben wel veel geleerd op het gebied van gastvrijheid en service.

Wat vinden wij belangrijk

Onder de Linden is een bedrijf waar we het persoonlijke erg belangrijk vinden. We zoeken geen medewerkers die een dienblad van A naar B transporteren maar die de mensen die ze bedienen echt zien, interesse voor ze hebben en er alles aan doen om het onze gasten naar de zin te maken.  Medewerkers die iets willen leren over gastvrijheid  en echt het vak willen leren zijn hier heel goed op hun plek.

Zoals wij goed voor onze gasten willen zorgen, willen we dat ook voor onze medewerkers. Wij geloven er in dat wanneer wij op een fijne en oprechte manier met onze medewerkers omgaan zij op hun beurt ook weer zo met onze gasten en elkaar omgaan. Een fijne werksfeer is dan ook een prioriteit. Alleen dan kan je ook werkplezier uitstralen en ontstaat de ruimte om echt goed te worden in je werk.

We hebben een heel gemêleerd team mensen aan het werk, van piep jong tot mensen die al een hele carrière in de horeca hebben en boordevol waardevolle ervaring zitten en het ook leuk vinden om dit over te dragen op de jongere garde. Er is een grote vaste kern van medewerkers die al geruime tijd met veel plezier voor ons werken. In het weekend en gedurende het terrasseizoen komen er een groot aantal flexibele medewerkers bij die bij ons een bijbaan hebben naast school, of in een tussenjaar. Vaak beginnen ze al jong, zo rond de 16 jaar, hebben ze hun plekje gevonden dan blijven ze vaak hangen tot de examentijd en zelfs  tijdens een vervolgopleiding, er ontstaat regelmatig een gezellige vriendengroep onder de collega’s die met veel plezier een paar seizoenen bij ons werken. In de Sneekweek komen nog veel oud gedienden terug om nog even een paar weken Onder de Linden gevoel op te doen!

Werk en privé balans vinden we erg belangrijk, ook voor onze medewerkers. Voor de vaste groep zorgen we dat er altijd ruimte blijft om privé en werk op een fijne manier te combineren, bij hard werken zoals in de horeca is dat extra belangrijk.  Een voorbeeld hiervan is dat onze koks sinds kort 40 uur in 4 dagen werken. Zo hebben ze een dag extra in de week voor zichzelf beschikbaar. We zijn constant op zoek om het werkrooster voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Werken in het weekend en in de avond hoort er bij natuurlijk, maar wij hebben ook wel ochtenddiensten en  we rouleren roosters. Overuren proberen we zoveel mogelijk te beperken. In de zomer wordt het wel eens later met mooi weer, maar dat compenseren we ruimschoots in het najaar en de winter.

Kortom, je kan bij ons echt een vak leren/ uitoefenen en we willen graag dat iedereen zich prettig voelt, ruimte heeft om zichzelf te zijn en op een fijne manier zijn werk kan doen bij Onder de Linden!

 

Actuele vacatures

Sous-chef of Zelfstandig werkend kok

  • Voor onze 5 koppige keukenbrigade zijn wij nog op zoek naar een ervaren kracht. Kom je kennis maken?

part -time hulpmedewerkers bediening

    • Zoek je een baantje voor het weekend, vakanties en de zomer? Bij ons ben je van harte welkom vanaf 16 jaar. Je begint met het wegbrengen van drankjes en gerechten, afruimen en klaarzetten van tafels en het maken van drankjes en koffie en thee specialiteiten. Gaat het goed? dan leren we je graag meer en maken we van jou een echte gastheer of gastvrouw die zelfstandig gasten kan ontvangen en gedurende hun hele verblijf kan verzorgen.