Wilt u direct reserveren?

Wilt u direct reserveren?

  1. Home
  2. Arrangementen
  3. Sloepenarrangement

Sloep varen in Sneek

Restaurant Onder de Linden in samenwerking met Rondvaartbedrijf Allure

In het kader van het 10 jarig jubileum van klassieke rondvaart sloep de Venezuela hebben we een leuk dagvullend arrangement ontwikkeld. Het betreft een dagarrangement voor groepen vanaf 6 personen.

Programma:
10:30 uur – 11:30 uur Ontvangst met koffie/thee en eigengemaakt gebak, in onze stadstuin op de 1e Oosterkade 4, te Sneek. Tijdens de koffie/thee zal de schipper op eigen wijze de geschiedenis van de Venezuela vertellen.

Vertrek met de museumsloep de Venezuela. We zetten koers via de historische stadsgrachten naar het stadje IJlst alwaar we een bezoek brengen aan het houtmuseum in IJlst. Na het museumbezoek wordt de lunch aan boord gebracht en varen we via de Witte en de Zwarte Brekken door Oppenhuizen richting Sneek alwaar we weer aan de 1e Oosterkade zullen aanmeren.

15:00 uur – 17:00 uur Bezoek aan het Scheepvaartmuseum

17:30 uur Ontvangst Restaurant Onder de Linden

Stoofpottendiner

We beginnen het diner met een kop soep naar keuze en als hoofdgerecht kunt u genieten van 2 verschillende stoofpotten bereidt met lokale ingrediënten. Bij het hoofdgerecht worden groenten, gebakken aardappelen, friet en salade geserveerd. Inclusief 2 consumpties

Voor dit dagvullend programma betaalt u €75,- p.p

U kunt reserveren via ons contactformulier

Sloep varen met schipper in Sneek
Sloep varen in Sneek met schipper
Uit eten in Sneek
Menu