Wilt u direct reserveren?

Wilt u direct reserveren?

Theatermenu

Speciaal voor iedereen die een mooie voorstelling heeft geboekt in ons prachtige Sneeker Theater aan de westersingel serveren we graag een heerlijk menu! Wij zorgen er voor dat u lekker ontspannen kunt eten en geen zorg heeft over het op tijd zijn voor de voorstelling. Kortom uit eten bij Onder de Linden maakt je feestelijke avond uit helemaal compleet!

Laat bij reservering altijd even weten hoe laat je in het theater moet zijn dan weten wij precies wat we je kunnen serveren.

Heeft u specifieke wensen? Of wilt u bijvoorbeeld na of voor een matinée voorstelling langs komen? Neem contact met ons op en dan kunnen we in overleg een menu geheel naar wens samenstellen.

Restaurant Onder de Linden is slechts 5 minuten lopen vanaf het Theater!

theatermenu sneek uit eten

Heb je nog geen voorstelling geboekt en ben je benieuwd naar de programmering van theater Sneek? klik hieronder om naar de website te gaan.

wijn bij openhaard

Houd je meer van film dan van theater? Geen probleem! Je kunt dit arrangement natuurlijk ook heel goed voorafgaand aan je avondje film boeken. De Sneeker Bioscoop Cine Sneek is maar een paar stappen van Restaurant Onder de Linden verwijderd. Benieuwd naar de actuele programmering? Klik hieronder door naar Cine Sneek!